Internet oplossingen

JKS Zakelijk internet is met meerwaarde. 

iedereen kan Internet leveren, maar wat maakt onze verbindingen beter.. ??

Onze ADSL / e-Fiber / FTTH / FTTB / V-VDSL /   verbindingen hebben allen een vast IP adres, zeer handig als je b.v. een camera of IP telefooncentrale hebt. Ook maken wij gebruik van Draytek routers die we kunnen monitoren, zodat u als klant een zorg minder heeft. Voor glasvezel kunt u nog wel uit diverse snelheden kiezen. Ook heeft u de mogelijkheid om boven op de standaard SLA een extra garantie af te sluiten: SLA Gold, of SLA Silver.  Bovendien hebben wij een helpdesk met zeer korte lijnen U wordt niet eerst 10 minuten in de wacht voordat u geholpen wordt, ook bij een storing kunnen wij direct de 1e en 2e lijns support verzorgen.

Meerwaarde:

Op het Glasnetwerk van Deurne  "efiber" zijn we druk bezig om ook een backup te bouwen van de efiber verbinding. dit wil zeggen gaat de glasvezel aanvoer stuk van efiber kunnen wij direct schakelen via een ander kanaal zodat de klanten van JKS toch internet hebben. Ook worden alle verbindingen geleverd met een Monitor functie zodat we kunnen zien of er een storing is en kunnen wij u ook helpen met het instellen van functies in de router.

Internet + Telefonie  ( MKB )

Wat is er nu mooier dan, als u een goede internet verbinding heeft, ook de telefonie via deze verbinding te doen, u kunt dan direct afscheid nemen van uw oude dure telefoonlijnen, de mogelijkheden voor VoiP zijn er volop.  Veel lagere maandelijkse kosten en ook het beltarief is een heel stuk lager. JKS regelt deze portering ( verhuizing ) in eigen huis.