Glasvezel Deurne

E-Fiber is bezig om heel Deurne van glasvezel te voorzien en verwacht hiermee eind 2021 klaar te zijn.
JKS Telecom is diegene die je kan helpen bij de juiste keuze voor een abonnement.
Zowel zakelijk als particulier alle kennis in huis om elke klant van een goed advies te voorzien.

Particulier

Standaard kunnen wij u helpen met het aanmelden en keuze hulp voor u de beste oplossing.

Zakelijk Internet

Voor zakelijke klanten kunnen wij meer betekenen dan alleen leveren, zo is goed advies een pre, een eigen firewall een vast IP en Telefoon is geen probleem.

Update 19-10-2021

E-Fiber heeft de aansluitingen voor Gebied 1 en 2 afgerond. Voor (nieuwe)huizen die nog geen aansluitingen hebben worden nu aansluitkosten in rekening gebracht.

Update 24-07-2021

Op dit moment wordt industrie terrein Kranemortel opleverd, liesselseweg tot aan loon. wij verwachten dat Loon > Liessel vrij snel aan de beurt zal zijn

update 08-07-2020

Nog even een nieuws bericht. !Momenteel zijn we vol op bezig met het uitleveren van de glasvezel verbindingen in Deurne ook merken we dat veel mensen en bedrijven echt

 update 12-03-2020

Intussen zijn de eerste aansluitingen een feit, langzaam begint het glasvezel project de eerste aansluitingen te realiseren wij JKS Telecom verwachten in april de eerste Hardware te gaan plaatsen in de POP, ( centrum Deurne ) daarna gaan we de eerste bedrijven aansluiten. Ook nieuw is dat we een extra Fiber aan gaan leggen voor backup glasvezel !

update: 29-08-2019

De eerste straat in Deurne ( Gerrit van Bakelstraat )  zijn ze nu echt aan het graven.  De grondkabel  1 Oranje ( KPN ) en 1 Zwarte ( e-Fiber ) wordt tot aan de huizen gelegd, Na verwachting worden de Kabels pas in maand 12 afgemonteerd in de woning.


update: 6-07-2019

De planning voor de aanleg van glasvezel in de gemeente Deurne is rond. In augustus gaat de eerste schop voor de aanleg van het nieuwe, snelle netwerk in de grond in het centrum van Deurne. Hierna is het noord-oosten aan de beurt (onder andere Walsberg), gevolgd door achtereenvolgens het zuid-oosten (waaronder Zeilberg), Vlierden en omgeving, Liessel en tot slot Neerkant en Helenaveen.

Planning werkzaamheden
De eerste sleuf zal worden gegraven in de week van 19 augustus, de huisaansluitingen zullen worden gerealiseerd tussen oktober en maart. Ook in het noord-oosten zal gegraven worden vanaf augustus. Wanneer alles volgens planning verloopt, zullen de huisaansluitingen daar in april van het volgende jaar klaar zijn.
Het zuid-oosten en Vlierden gaan vanaf maart 2020 op de schop. Inwoners van dat gebied hebben uiterlijk in februari 2021 een aansluiting in huis. Hekkensluiters Liessel, Neerkant en Helenaveen mogen de graafploeg verwelkomen vanaf september 2020. Zij hebben op zijn laatst in juni 2021 de beschikking over een supersnel glasvezelnetwerk.

Om overlast zoveel mogelijk te beperken, worden de graafwerkzaamheden van de internetaanbieders zoveel mogelijk gecombineerd met reeds geplande wegwerkzaamheden.

Honderden kilometers
In twee jaar tijd wordt 400 kilometer gratis glasvezel aangelegd van E-Fiber en 120 kilometer van KPN. Waar mogelijk wordt de sleuf gedeeld door de beide providers.